Hejsan!

Jag heter Joonas Roslund, jag är pappa till en fin liten tjej och bor i Jakobstad tillsammans med min underbara flickvän. Jag beskriver mig själv som healer, nörd och atlet. På fritiden så sysslar jag med frisbeegolf, dans och trädgårdsarbete.

Jag har jobbat som kotsättare och utbildad massör i åtta år och har min mottagning vid Villa Rosenlunden i Jakobstad. Jag utbildade mig till andnings- och lymfaterapeut samt kinesiolog (2017) för att kunna jobba med problem som jag inte kunde lösa med kotsättning. Men då kände jag att jag hade inte kraften för att börja jobba med det. Min kropp skrek att jag skulle ta hand om mig själv nu för att orka ta hand om andra i fortsättningen.

I 1,5 år har jag jobbat hårt med mig själv energimässigt för att inte bli utbränd, i mars 2018 gjorde jag en AuraTransformation™ vilket hjälpte mig mycket. Under denna resa lärde jag mig hur kroppen fungerar på ett mera holistiskt sätt och det kändes helt naturligt att vidareutbilda mig inom energimedicin. Nu har jag fått ett nytt start i (arbets)livet och i dag är jag utbildad Auraförmedlare™ och ger även healingbehandlingar.

Utbildningar & kurser:

2008 – utbildad massör (Norvalla, Vörå)

2011 – kotsättare (Kaustisen evankeellinen kansankoulu, Kaustby)

2017 – TFH kinesiologi (Rosenlund, Jakobstad)

2017 – CLB-instruktör (Rosenlund, Jakobstad)

2018 – Auraförmedlare™ (Örebro, Sverige)