”En AuraTransformation™ är en permanent förändring av auran och den personliga utstrålningen. En AuraTransformation™ är en medvetandemässig transformationsmetod som aktiverar inflödet av den Nya Tidens energi”.

Citat från boken Balans på alla plan med indigo- och kristallenergin.

Vad innebär en AuraTransformation™ egentligen?

AuraTransformation™ är mera än bara healing, det är en kombinerad kropps- och energibehandling. Under en AuraTransformation™ anpassas din aura till de nya indigo- och kristallenergierna och du så att säga landar i kroppen. Behandlingen samlar din egen energi till din kropp, din energi är nu otroligt nära, samlad och kompakt. Denna kraftiga medvetandeutveckling förenar din intuition med din handlingskraft, du blir helt enkelt mera du.

AuraTransformation™ får inte betraktas som en ”quick-fix”. En AuraTransformation™ gör att du har större förutsättningar att välja dig själv och göra dig och dina behov till en prioritering. Men fortsätter du som tidigare, du ignorerar signalerna kroppen och ditt hjärta ger dig kommer det inte att ske någon förändring. Du hoppas kanske på att det ska gå över av sig själv, att du inte ska behöva ändra på något. En AuraTransformation™ gör dock att dessa signaler blir starkare och starkare, vilket gör att du slutligen inte kan ignorera dem. Denna försämrade känsla kan tolkas som att behandlingen är misslyckad. Men AuraTransformation™, liksom andra energibehandlingar som homeopati och kinesiologi, kan starta en utrensning i kroppen. En utrensning behöver inte enbart vara något kemiskt utan det kan också vara något fysiskt eller psykiskt. Då mår du helt enkelt sämre en tid.

Vad betyder energikroppen?

Den fysiska kroppen känner vi till, den ser vi. Alla vet ju att den behöver sömn, mat och vila för att fungera. Om du slarvar med det under en period fungerar den inte optimalt och din kroppsliga energi kan variera från dag till dag.

Energikroppen däremot är inte så självklar för alla. Ett annat namn för detta magnetiska fält vi har runt den fysiska kroppen är aura. En AuraTransformation™ är en permanent uppgradering av auran. Det är något som inte alla ser. Auran är där för att bevara din egen energi och hålla ut andras energier, det är som ett slags ett skydd mot omvärlden. Är auran i bra skick laddas den fysiska kroppen upp tack vare att den får lugn och ro.

Men vad händer då med den fysiska kroppen ifall energikroppen är skadad?

Det orsakar ett stresspåslag i vårt centrala nervsystemet, kroppen finner ingen lugn och ro och din kropp är i flyktläge. Ja, du kan tänka dig att kroppen är jagad 24/7. Du belastas inte enbart fysiskt utan också psykiskt. Kroppen bränner sina reserver och ett högre intag kosttillskott eller mer motion hjälper antagligen inte. Energin rinner bara ut, du får symptom som tolkas som åldersrelaterade problem men i själv verket så handlar det om att kroppen inte kan ladda upp sig.

Vem skall vänta?

Ifall du inte är redo att ta fullt ansvar över ditt liv och din utveckling är kanske inte en AuraTransformation™ rätt för dig i det här skedet. Samma gäller ifall du har allvarliga psykiska problem eller är beroende av/regelbundet behöver antidepressiv medicin eller andra droger. Då är inte detta första steget.

Hur går det till?

En AuraTransformation™ tar ca 2,5-3 timmar och görs av en Auraförmedlare™. 1-14 dagar efter din AuraTransformation™ ska du göra en balansering, vilket tar en ca 1-1,5 timme. Innan en AuraTransformation™ bör du läsa en del av boken ”Balans på alla plan med kristall- och indigoenergin” av Anni Sennov. Vid min mottagning har jag fem exemplar av denna bok som du väldigt gärna får låna.

Om du känner att detta kan vara något för dig ska du gärna ta kontakt med en Auraförmedlare™ för att ta reda på mera om själva processen.

Boka tid till mig för konsultation genom att skicka e-post till info@joonasroslund.com